ltplnl | Wij
9619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9619,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nanja Grooteman en Nynke de Geus

In onze opleiding vonden wij elkaar in onze gezamenlijke interesse en liefde voor persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke groei, persoonlijk leiderschap, autonomie: de ontwikkeling naar wie jij wilt zijn!

Nanja Grooteman

Nanja over Persoonlijk Leiderschap

Lef hebben om ook de minder voor de hand liggende opties te onderzoeken, keuzes durven maken en vrijheid creëren om je leven zo vorm te geven dat het bij je past. Dat is voor mij persoonlijk leiderschap. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dat hard werken is en…..zoveel oplevert. Ik vertel je graag mijn verhaal of werk mee aan het schrijven van jouw verhaal.

 

 

email: ngrooteman@ltpl.nl

mobiel: 06 34 14 81 16

Nynke de Geus

Nynke over Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap heeft voor mij te maken met ‘eigenheid’. Eigenheid in de zin van ‘wie ben ik?’  en ‘wat vind ik belangrijk?’. Ontzettend moeilijke vragen heb ik zelf ontdekt! Want eigenheid heeft te maken met je eigen weg zoeken, vaak in een omgeving (organisatie, familie, partner) met verwachtingen en eisen. Samen met individuen en teams ga ik op zoek naar de ontwikkeling van (meer) eigenheid.

 

email: ndegeus@ltpl.nl

mobiel: 06 17 32 63 76